Färgsprakande soft taco

Serving Time icon
Ports : 4

Ingredienser

  • 600 g blandfärs
  • 1/2 msk curry
  • 8 Old El Paso mjuka tortillabröd
  • 2 burkar à 198 g Green Giant® Niblets® original
  • 100 gram saltade cashewnötter
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 citron
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 mango
  • 2 tomater
  • 1/2 gurka
  • 1 rödlök
  • 1/2 dl olivolja
  • salt och vitpeppar
  • smör att steka i

Soft taco med köttfärs, majs och cashewnötter, avokadocrème och mangosalsa.


Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skala gurkan. Skär mango, tomat, rödlök och skalad gurka i små tärningar. Blanda ihop mangosalsan med olivolja och 1 tsk citronsaft.
  3. Slå in tacos i folie. Lägg foliepaketet i ugnen i 10-15 minuter.
  4. Mosa avokadon med gaffel och pressa i vitlöksklyftan. Blanda avokado/vitlök med crème fraîche. Smaksätt avokadoröran med citron, salt och vitpeppar.
  5. Bryn köttfärsen i smör och tillsätt curryn. Dra av stekpannan från plattan och blanda i majs och cashewnötter. Salta och peppra.
  6. Fyll den varma tacon med köttfärs, toppa med färgsprakande mangosalsa och avokadoröra eller lägg rörorna bredvid.