Romansallad med kräftor, sveciaost och rödlök

Serving Time icon
Ports : 4
Clock icon
Total tid : 15 mins

Ingredienser

  • 500 g kräftor i lag
  • 4 huvud romansallad
  • 1½ liten burk Green Giant majs
  • 400 g kokt färskpotatis
  • ½ skalad gurka
  • 1 skalad rödlök
  • 2 kvistar dill
  • 50 g riven sveciaost
  • 3 dl matlagningsyoghurt
  • 1 skiva lantbröd

Gör så här

  1. Skär gurkan i grova tärningar, skiva rödlöken och plocka dillen.
  2. Mixa ihop yoghurt och riven ost.
  3. Plocka salladen i grova bitar.
  4. Skär brödet i grova bitar och rosta i het panna till krispiga krutonger.
  5. Blanda alla ingredienserna och smaksätt med salt och peppar.