Kokospanerad kyckling

Serving Time icon
Ports : 4

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • kokos till panering
  • 12 potatisar
  • 1 burk grillad zucchini
  • 1 burk grillad pärllök
  • 1 dl rostade cashewnötter
  • 1 knippe koriander
  • röd chili
  • salt och peppar från kvarn
  • olivolja

Kyckling och grillad potatissallad med cashewnötter, zucchini och pärllök.


Gör så här

  1. Dela potatisarna på mitten och pensla med olivolja. Salta och peppra och lägg på grillen. Kör eventuellt klart potatisarna i ugn på 175 grader.
  2. Vänd kycklingfiléerna i kokos, salta och peppra. Grilla kycklingen och kör klart i ugn på 175 grader i cirka 15 minuter.
  3. Skär chili och koriander fint. Blanda alla ingredienser till potatissalladen och servera kycklingen till.